Take out

Bel ons met jouw bestelling op
050 70 55 55

-10% korting

EST. 2010

Jilles Beer & Burgers serveert gourmet beef-, veggie- , pork- & chickenburgers puur van smaak en heerlijk anders. Voel je thuis in onze burgerrestaurants in Gent, Brugge en Oostende en geniet van een ongedwongen etentje.

Biersommelier Sofie Vanrafelghem koppelde elk bier op het menu aan een unieke burger. Geniet van onze ambachtelijke huisbieren Rostekop en Golfbreker. Bij ons vind je Belfurn Angus burgers van topkwaliteit, kippenburgers en 100% biologische hazelnootburgers. Een krokant gebakken speltbroodje en sidedish salade maken het geheel af. En onze frietjes? Die zijn rustiek en knapperig.
 

TOT SNEL,

< >

We sturen Kim Debo naar New York!

16.05.2017

Drie maanden lang reisde onze eigen gecreëerde New York photo booth doorheen de Jilles burgerrestaurants in Gent, Brugge en Oostende. Uit meer dan 700 foto's verraste Kim ons het meest met haar Jilles' getinte Vrijheidsbeeld. Zij wint een reis voor 2 personen naar New York t.w.v. €2500. Proficiat Kim! 

Beer & Burgers thuis of op 't werk?

01.12.2016

Ben je in de buurt van JILLES Gent? Dan heb je geluk! Geniet nu ook tijdens je lunch op 't werk of bij je thuis van onze Beer & Burgers. Bestel nu via Deliveroo je favoriete burger. Save the best for last of in dit geval op het einde van de week. Onze leveringen zijn enkel mogelijk tijdens de lunch op donderdag & vrijdag bij JILLES Gent.

Nieuw: Rostekop burger

15.09.2016

Je kon al genieten van een Rostekop biertje met bijpassende Rostekop kaas, maar nu is er ook een burger voor een sensationele smaakcombinatie. Onze burger Rostekop is gemaakt van Belfurn Angus vlees, Rostekop kaas, … We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Blijf op de hoogte

01.09.2016

Het is zover! Onze nieuwe website is up en running en daar zijn we fier op. Naast het menu vind je onder Stories ook tips voor een heerlijk dagje uit in Gent, Brugge en Oostende. Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang onze laatste stories, nieuwtjes en promoties.

#JILLESBURGERS

Volg ons op Instagram en ontdek onze nieuwste burgers, dranken en onze geweldige klanten! Share your happy #JILLESBURGERS moments.

Volg ons op Instagram >

Op zoek naar een origineel geschenk?

Geef een Jilles cadeaubon!

BESTEL CADEAUBONNEN

< >

Gelieve geen reservatie aanvragen door te sturen.
Reserveren kan je enkel door hier te klikken.