Take out

Bel ons met jouw bestelling op
050 70 55 55

-10% korting

EST. 2010

What’s in a name, right? Wel, al 10 jaar combineren we ’t beste van twee werelden: topburgers en straffe Belgische bieren. Sofie Vanrafelghem, internationaal bekende biersommelier, zorgde voor de meest verrassende foodpairing. In onze burgerrestaurants komt alles van Belgische grond. Van de broodjes tot de sauzen en de burgers: we kiezen resoluut voor lokale ondernemers en boeren. We gaan voor kwaliteit, elke keer opnieuw. Maar genoeg verteld en gedaan. Nu is het jouw beurt om het zelf te ervaren. Kom langs in ons burgerrestaurant in Gent, Brugge, Brussel, Oostende of Kortrijk en geniet van dat ijzersterk duo: bier en burgers!

 

TOT SNEL,

< >

 

Of bestel takeaway en krijg 10% korting

BESTEL HIER

Wij trakteren op gratis burgers!

03.08.2021

Kom jij ons Jilles Bier & Burgers-team versterken in de zaal of in de keuken? Lucky you! Dan kan jij sowieso elke dag genieten van onze burgers. Gratis en voor niks. Voel je jezelf niet geroepen om in de horeca te werken? Stuur de gegevens van jouw kandidaat-teamlid naar ikwilgratisburgers@jilles.be. Wordt de persoon die jij aangereikt hebt deel van ons team, dan trakteren wij jou! Win-win!

NIEUW: de Skinny Corsari

18.07.2021

Deze burger voor de low carb liefhebbers wordt geserveerd zonder brood. Mozzarella, zongedroogde tomaten, pijnboompitten en dressing, wordt geserveerd op een bedje van rucola en sla. En de burger? Kies zelf voor beef of chicken. Probeer 'm nu!

Jilles heeft twee nieuwe vrienden

06.07.2021

En dat zijn Bar Bo en Bar Blanche van Brouwerij Bar Belge. Bar Bo is een alcoholvrij bier dat daarbovenop nog eens laag is aan calorieën. En keilekker. Win-win-win! Bar Blanche is een fris witbiertje, dat nog eens extra goed smaakt op een warme dag. En ook op minder warme dagen. Proef ze nu bij Jilles!

We’re back!

08.05.2021

Onze restaurants zijn weer up and running, en we zijn zo blij om jullie terug te zien. Een paar kleine dingen: draag je mondmasker overal behalve aan tafel, was en ontsmet je handen, en blijf thuis als je je ziek voelt. Tot bij Jilles!

8500, we’re here!

01.06.2020

Je hebt het ongetwijfeld al gehoord: Jilles is gearriveerd in Kortrijk! And we brought beer and burgers. Je vindt ons op de Grote Markt met een groot terras, waar je ook gewoon iets kan drinken. Yes, yes, yes!

#JILLESBURGERS

Volg ons op Instagram en ontdek onze nieuwste burgers, dranken en onze geweldige klanten! Share your happy #JILLESBURGERS moments.

Volg ons op Instagram >

Op zoek naar een origineel geschenk?

Geef het Beer & Burgers boek! 

Te koop in onze restaurants of stuur ons een mailtje

< >

Gelieve geen reservatie aanvragen door te sturen.
Reserveren kan je enkel door hier te klikken.