Take out

Bel ons met jouw bestelling op
050 70 55 55

-10% korting

EST. 2010

Jilles Beer & Burgers serveert gourmet en vegan burgers puur van smaak en heerlijk anders. Voel je thuis in onze burgerrestaurants in Gent, BruggeOostende en Kortrijk en geniet van een ongedwongen etentje.

Biersommelier Sofie Vanrafelghem koppelde elk burger op het menu aan een uniek Belgisch bier. Geniet van onze ambachtelijke huisbier Rostekop. Bij ons vind je beef burgers, kipfilets, spitham, veggie en vegan burgers van dezelfde superieure kwaliteit. Een krokant gebakken broodje en fris slaatje maken het geheel af. En onze frietjes en side dishes? Die zijn rustiek en knapperig.
 

TOT SNEL,

< >

Musthaves voor Rostekoppen!

11.12.2019

Op zoek naar het ideale cadeau voor je roodharige medemens? Look no further! Voor € 22,50 euro koop je bij ons het Rostekoppakket: een kleine Rostekop (33 cl), een grote fles Rostekop (75 cl) en een Rostekopposter. Only at Jilles!

Gratis bier voor Rostekoppen

01.07.2019

Ben je gezegend met rode haren? Tijdens een etentje bij ons krijg je een gratis Rostekop mee naar huis als souvenir! 

Een heerlijke verjaardag!

31.01.2019

Happy birthday! Je verjaardag vieren met bier en burgers? 't Zal wel zijn! We trakteren de jarige met een frisse Rostekop en een plezante avond met vrienden en familie. 

Ken jij onze Red Richard?

31.01.2019

Probeer onze Red Richard burger: burger op een broodje met Rostekopkaas, Rostekopsaus, kerstomaten en sla.. Het Rostekopbier maakt het plaatje volledig af! 

Jilles Oostende is kidsproof!

31.01.2019

Kinderen kunnen zich amuseren in een ruime kinderspeelhoek en krijgen een jeton voor de grijpmachine: altijd prijs! Voor de kids hebben we een aangepast kindermenu en leuke kleurtekeningen. Ideaal als uitstap of voor een verjaardagsfeestje! Vanaf 6 kids eet de jarige gratis! Hieperdepiep... HOERA! 

#JILLESBURGERS

Volg ons op Instagram en ontdek onze nieuwste burgers, dranken en onze geweldige klanten! Share your happy #JILLESBURGERS moments.

Volg ons op Instagram >

Op zoek naar een origineel geschenk?

Geef het Beer & Burgers boek!

BESTEL BOEK

< >

Gelieve geen reservatie aanvragen door te sturen.
Reserveren kan je enkel door hier te klikken.